Search
Close this search box.

Fonduri europene nerambursabile pentru inregistrare marca

Vești bune pentru IMM-uri. Începând de astăzi, 22 Ianuarie 2024, acestea pot primi sprijin financiar, prin programul “Ideas Powered for Business 𝙎𝙈𝙀 𝙁𝙪𝙣𝙙”, pentru costurile aferente înregistrării drepturilor de proprietate industrială, astfel :

🔹 75% din contravaloarea taxelor aferente 𝙢𝙖̆𝙧𝙘𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙨̗𝙞 𝙙𝙚𝙨𝙚𝙣𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙨𝙖𝙪 𝙢𝙤𝙙𝙚𝙡𝙚𝙡𝙤𝙧 𝒊𝒏𝒅𝒖𝒔𝒕𝒓𝒊𝒂𝒍𝒆 la nivel 𝑼𝑬 𝒔̦𝒊 𝒍𝒂 𝒏𝒊𝒗𝒆𝒍 𝒏𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍:

☑️Taxe pentru cerere, clasă, examinare, înregistrare, publicare și amânarea publicării.

🔹50% din contravaloarea taxelor aferente protecției 𝙢𝙖̆𝙧𝙘𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙨̗𝙞 𝙙𝙚𝙨𝙚𝙣𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙨𝙖𝙪 𝙢𝙤𝙙𝙚𝙡𝙚𝙡𝙤𝙧 industriale în baza sistemelor de la Madrid și Haga :

☑️Taxe de bază, de desemnare și desemnare ulterioară care includ tările UE

🔹 75% din contravaloarea taxelor aferente 𝙗𝙧𝙚𝙫𝙚𝙩𝙚𝙡𝙤𝙧 𝒍𝒂 𝒏𝒊𝒗𝒆𝒍 𝒏𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 :

☑️Cercetări de anterioritate pentru brevete furnizate de Oficiile de PI ale statelor membre

☑️Taxe de depunere, cercetare, examinare, subvenție, publicare

🔹75% din contravaloarea taxelor aferente 𝙗𝙧𝙚𝙫𝙚𝙩𝙚𝙡𝙤𝙧 𝒍𝒂 𝒏𝒊𝒗𝒆𝒍 𝑬𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒂𝒏 :

☑️Taxe de depunere și cercetare

🔹50% din contravaloarea taxelor aferente 𝙗𝙧𝙚𝙫𝙚𝙩𝙚𝙡𝙤𝙧 𝒍𝒂 𝒏𝒊𝒗𝒆𝒍 𝑬𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒂𝒏 :

☑️Cheltuieli juridice pentru redactarea și depunerea cererilor de brevet

Pentru a putea accesa aceste fonduri și pentru a fi sigur că procedura de înregistrare a mărcii va fi una de succes este nevoie ca în momentul în care concepi marca să o prezinţi unui specialist care o va cerceta sub toate aspectele legale verificând dacă sunt îndeplinite toate condiţiile de înregistrare ale mărcii.

Acționează acum pentru a-ți asigura locul în acest program și pentru a-ți consolida poziția pe piață. Nu rata șansa de a-ți transforma ideile într-un capital protejat și profitabil!

Doamna, Părăuan Raluca Paula, este membru al Baroului Cluj – Uniunea Naţională a Barourilor din România din anul 2019, fiind licenţiată a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai.. 

Doamna avocat Raluca Părăuan asistă clienții societății în domeniul dreptului Civil si a dreptului Penal, fiind activă și în reprezentarea intereselor clienţilor societății în protecţia datelor cu caracter personal (având experienţă în implementarea GDPR).

Doamna, Szatmari-Filip Ana Carmen, partener în cadrul societății de avocați  Szatmari-Filip, Roșu din Cluj-Napoca, este membru al Baroului Cluj din cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România din anul 2017. 

Axându-se în special pe consultanţă juridică doamna avocat Szatmari-Filip Ana Carmen asistă clienții societății în domeniul dreptului Comercial și Fiscal, asistând clienții și în cadrul procedurilor privind recuperările de creanțe fiind specializată în recuperări de debite şi executări silite. și încheierea contractelor juridice specifice.

Doamna avocat Szatmari-Filip Ana Carmen este activă și în protejarea intereselor clienţilor pe calea contenciosului administrativ, și a cauzelor privind Dreptul civil.

Perseverenţa, perfecţionismul și devotamentul față de client au ajutat-o să îşi clădească fundamentul unei bune reputaţii, bucurându-se de numeroase realizări profesionale, de-a lungul timpului.

Roşu Vlad, este avocat partener în cadrul societății de avocați Szatmari-Filip, Roșu, fiind unul dintre avocaţii care se folosește de inventivitatea sa și de abilitățile juridice acumulate în anii de practica pentru a reprezenta cu succes interesele clienților săi. 

Roșu Vlad oferă consultanţă juridică în materii precum dreptul comercial şi dreptul societar, dreptul familiei și dreptul penal, rămânând în același timp în actualitate cu modificările legislative care-i vizează pe clienții săi.

Totodată, domnul Roşu Vlad pledează ca avocat litigant în materii precum dreptul familiei, dreptul penal, dreptul civil, dreptul comercial sau dreptul contravenţional,  oferind consultanţă şi asistenţă juridică victimelor violenţei domestice rămânând atent la aspectele personale şi emoţionale pe care astfel de cauze le impun.

Studii

Dl Avocat Roșu Vlad, este membru al Baroului Cluj din cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România din anul 2016, fiind absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir precum şi al Masterului de Ştiinţe Penale şi Criminalistică din cadrul aceleiași facultăți.

Szatmari-Filip Cornel Vladimir, este Avocat Cordonator în cadrul societăţii Szatmari-Filip, Roșu din Cluj-Napoca. 

Având o experiență de peste 10 ani în domeniul juridic contribuie la imaginea societăţii de avocatură, concentrându-și activitatea sa profesională, în domeniile de drept care l-au consacrat.

Activitatea sa, se concretizează prin asistarea clienților societății de avocați din Cluj-Napoca, în domeniile:

Proprietăte Intelectuală fiind specializat în protecția mărcilor înregistrate, asistând clienții societății în cadrul procedurilor administrative de înregistrare a marcilor și mai ales în cadrul litigiilor având ca obiect mărcile înregistrate.

Protecția Drepturilor de Autor, asistă clienții societăți în redactarea și perfectarea contractelor de Drepturi de Autor oferind consultanţă şi asistenţă juridică autorilor, interpreţilor, editorilor, caselor de producţie audio şi cinematografică, caselor de discuri, agenţiilor de publicitate şi producătorilor de software, ca avocat specializat în drepturi de autor.

Drept penal şi drept procesual penal, reprezintă persoane fizice sau juridice în faţa organelor de urmărire penală şi a instanţelor de judecată, atât în ceea ce priveşte infracţiunile prevăzute în partea specială a Codului Penal, cât şi a celor prevăzute în legislaţia penală specială.

Totodată, domnul avocat Szatmari-Filip Cornel Vladimir asistă clienţii în vederea recuperării prejudiciilor suferite, prin intermediul instituţiei daunelor reparatorii, reuşind să transforme acordarea daunelor morale şi materiale într-un punct forte, aceasta concretizându-se prin numărul mare de clienţi asistaţi cu success.

Studii

Dl. Szatmari-Filip Cornel Vladimir, este avocat membru al Baroului Cluj – Uniunea Naţională a Barourilor din România din anul 2009, fiind licenţiat al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir Bucureşti.

Limbi Straine vorbite- engleza, franceza, italiana.