Search
Close this search box.

Înregistrare marcă OSIM

Expertiza echipei noastre de avocați din Cluj-Napoca acoperă în concret toate ariile dreptului de proprietate intelectuală

Societatea Szatmari-Filip, Roșu prin avocații săi specializați asistă clienții în domenii complexe de proprietate intelectuală care țin de domeniul litigiilor. Astfel, cei interesaţi ne pot contacta pentru înregistrare marcă OSIM, înregistrarea mărcilor naţionale şi internaţionale, înregistrarea brevetelor de invenţie şi a modelelor industriale, monitorizarea portofoliului de mărci, litigii proprietate intelectuală şi orice este legat de  protecția drepturilor de proprietate intelectuală și a drepturilor de autor.

Ce este marca înregistrată la OSIM

OSIM, sau Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, asigură cadrul legislativ pentru protejarea proprietăţii intelectuale. Prin înregistrare marca la OSIM îţi securizezi brandul şi afacerea.

Marca înregistrată la OSIM, este o strategie de bază pentru marile companii. Este mecanismul care face diferenţa între bunurile şi serviciile companiilor şi, totodată, cel mai rapid mod de identificare. Pentru o companie care se respectă, marca înregistrată la OSIM este o metodă de consolidare a autorităţii, de dezvoltare a brandului, dar şi de cucerire şi fidelizare a clienţilor.

De ce să apelezi la noi pentru înregistrare mărcii la OSIM

  • Avem experienţa a peste 10 ani în domeniul proprietății intelectuale dezvoltând o gamă diversificată de proiecte în: televiziune, film, publicitate, muzică, software, platforme digitale, fotografie, literatură, s.a.
  • Avocaţii noştri, bazându-se pe experienţa acumulată, oferă suport specializat în redactarea şi revizuirea documentaţie necesare, astfel încât aceasta să fie conformă cu legislația în vigoare.
  • Asigurăm asistență şi reprezentare juridică în toate tipurile de litigii de proprietate intelectuală, în fața instituțiilor naționale sau internaționale.  
  • Reprezentăm cu succes clienţii în fața OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci), dar şi în fața instituțiilor internaționale că EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală) și WIPO (Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale).
inregistrare marcă la OSIM
  • Avem expertiză în monitorizarea profilului de mărci, înregistrarea mărcilor naționale sau internaționale, dar și a brevetelor de invenție și a modelelor industriale.
  • Punem clientul pe primul loc şi lucrăm după cele mai înalte standarde de profesionalism.
  • Tratăm cu maximă seriozitate fiecare caz pe care îl preluăm, ne implicăm activ şi rezolvăm problemele cu loialitate, seriozitate şi pasiune.

Aveți nevoie de servicii privind înregistrarea mărcii la OSIM?

Litigii proprietate intelectuală

Pentru multe companii proprietatea intelectuală este unul din cele mai valoroase active şi este vital să obţină consiliere juridică de specialitate cu privire la gestionarea, exploatarea şi protecţia ei. 

Ne poţi contacta pentru diverse litigii proprietate intelectuală sau pentru consiliere juridică de specialitate. Reprezentăm clienţii în fața instanțelor de judecată naționale și internaționale referitor la protecţia brevetelor, a desenelor și a modelelor industriale, încălcarea drepturilor mărcilor comerciale, conflictele privind numele de domeniu de internet şi orice este legat de litigii proprietate intelectuală.

Înregistrare mărci

Oferim servicii profesionale pentru înregistrarea mărcilor, cereri de brevet, protecţia brevetelor, litigii privind mărcile şi orice alte aspecte legate de acest domeniu. Te putem ajuta cu verificare marca OSIM şi dobândirea cadrului legal pentru înregistrarea mărcii.

Apelând la servicii profesionale de înregistrare mărci te poţi proteja de concurenţa neloială şi îţi protejezi logo-urile şi proprietatea intelectuală.

Aveți nevoie de verificarea disponibilității unei mărci la OSIM?

Ce este marca înregistrată şi de ce ai nevoie de aceasta

Marca înregistrată este un concept care te ajută să îţi păstrezi activele în deplină siguranţă în mediul online. Astfel sunt urmărite ilegalităţile şi se evită copierea, reducând la minimum impactul negativ pe care l-ar putea avea asupra brandului, autorităţii şi afacerii tale.

Verificare marcă la OSIM

Prima etapă în procesul de înregistrare marcă la OSIM constă în verificarea unicităţii acesteia. Astfel, prin verificarea mărcii la OSIM se asigură eliminarea riscului de fraudă şi furturi de proprietate intelectuală şi este garantată unicitatea şi autenticitatea acesteia.

Ne putem ocupa atât de verificare marcă la OSIM în România cât și internaţional. Ştim exact cum trebuie demarată procedura pentru a dura cât mai puţin şi pentru a nu rezulta costuri inutile. 

inregistrare marcă la OSIM

Clienţii care au solicitat acţiunea de verificare marcă la OSIM vor primi un raport de cercetare şi vor avea o imagine clară a situaţiei. Cererea pentru această acţiune poate fi respinsă dacă există deja o marcă înregistrată identică sau nu sunt prezente elemente distinctive de siguranţă.

Înregistrare mărci

Sunt mai multe active care pot face obiectul unei acţiuni de înregistrare marcă, iar acest lucru poate fi realizat de către orice firmă sau companie. Indiferent dacă este vorba despre cuvinte, nume, logo-uri, cifre, litere, imagini, forme, ambalaje, culori şi combinaţii ale acestora, poţi solicitat verificarea şi înregistrarea lor ca marcă.

Înregistrarea mărcilor comerciale serveşte la identificarea activelor, brandului, produselor sau serviciilor oferite de o anumită companie.

Prin înregistrarea unei mărci de certificare se atestă faptul că serviciile sau produsele pe care le reprezintă sunt corespunzătoare şi aprobate de proprietarul mărcii comerciale. Acest lucru înseamnă că respectă toate caracteristicile mărcii înregistrată, cum ar fi calitatea, materialele sau procesul de fabricaţie.

Cunoaşte echipa care se va ocupa de înregistrarea mărcii la OSIM

Suntem o echipă de avocaţi conduşi de dorinţa continuă de perfecţionare, dar şi de pasiunea pentru profesia pe care o practicăm. Oferim servicii de asistentă, reprezentare şi consultanţă juridică în domeniul proprietăţii intelectuale şi facem tot ce este posibil pentru reuşita cazurilor preluate.

Îţi prezentăm echipa care va prelua litigiul sau se va ocupa de serviciul de înregistrare marcă la OSIM şi de orice litigiu legat de proprietatea intelectuală.

Szatmari-Filip-Cornel-Vladimir 1

Szatmari-Filip Cornel Vladimir este avocat coordonator şi îl poţi contacta telefonic, la numărul 0745 667 052, sau pe email, la adresa szf@clujlaw.ro.

Este un avocat cu peste 10 ani în domeniul juridic a cărui activitate se concentrează în special pe proprietatea intelectuală şi litigii în acest domeniu, drept penal şi drept procesual penal. Este un membru valoros al echipei cabinetului nostru, iar experienţa sa vastă este o garanţie pentru succesul acţiunilor pe care le întreprinde.

Szatmari-Filip-Ana-Carmen 1

Szatmari-Filip Ana Carmen este al doilea avocat partener din echipa noastră şi poate fi contactată la telefon 0744 614 535 sau email anaszf@clujlaw.ro.

Te vom îndruma către doamna avocat Szatmari-Filip Ana Carmen în probleme legate de dreptul muncii şi consultanţă juridică pentru recuperarea creanţelor. Este specializată în drept administrativ şi civil şi, totodată, un avocat pasionat de ceea ce face!

Roșu-Vlad 1

Roșu Vlad este avocat partener şi poate fi contactat la numărul 0752 229 086 sau la adresa de email vladrosu@clujlaw.ro.

Domnul avocat Roşu Vlad se remarcă prin abilităţile sale juridice dobândite printr-o practică intensă în drept penal, drept comercial, drept societar şi dreptul familiei. Oferă consultanta în special în aceste domenii şi apăra interesul clienţilor atât în procese de divorţ, cât şi în cauze legate de despăgubiri în urma accidentelor.

Raluca-Părăuan 1

Iloaie Raluca Paula este al patrulea membru al echipei şi avocat colaborator. Poate fi contactată telefonic la numărul 0757 592 380 sau pe email la adresa ralucailoaie@clujlaw.ro.

În poziţia de colaborator al societății Szatmari-Filip, Roșu din Cluj-Napoca, doamna avocat Iloaie Raluca Paula are experienţă în implementarea politicilor GDPR şi protejarea datelor cu caracter personal. Te va putea ajuta în probleme legate de furtul de date personale şi îţi poate oferi asistenţă profesională în domeniu legislaţiei şi implementării GDPR în mediul online.

Având o experiență de peste 10 ani in Proprietate Intelectuala si IT, avocații Societății Szatmari-Filip, Roșu oferă asistență specializată în  redactarea și revizuirea contractelor din domeniul drepturilor de autor acoperind majoritatea domeniile de divertisment, inclusiv televiziune, film, productie audiovizuala, publicitate, muzica, software, platforme digitale, literatura și fotografie.

Pentru a obtine informații sau ajutorul în tratarea diverselor probleme juridice, avocații noștri vă stau la dispoziție.

Solicitați cu încredere serviciile unui avocat pentru înregistrarea mărcii oricând aveți nevoie!

Contactează-ne cu încredere pentru înregistrare mărci şi litigii în acest domeniu!

Dacă ai nevoie de înregistrare şi verificare marcă la OSIM sau de suport profesional pentru litigii proprietate intelectuală, te putem ajuta! Contactează-ne la numărul de telefon 0745 667 052 pentru a discuta în mare cazul pe care îl ai şi a stabili o programare cu unul din avocaţii noştri.

De asemenea, poţi accesa pagina de contact pentru a obţine detalii suplimentare sau a solicita serviciile de care ai nevoie. Suntem încântaţi să putem pune în folosul clienţilor pasiunea, experienţa şi cunoştinţele noastre şi să rezolvăm probleme legate de înregistrare marcă şi proprietate intelectuală. Oricât ar fi de complicate situaţii, întotdeauna există o soluţie şi un cadru legal ferm pe care ne bazăm!

Îți oferim soluția la problemele tale

Doamna, Părăuan Raluca Paula, este membru al Baroului Cluj – Uniunea Naţională a Barourilor din România din anul 2019, fiind licenţiată a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai.. 

Doamna avocat Raluca Părăuan asistă clienții societății în domeniul dreptului Civil si a dreptului Penal, fiind activă și în reprezentarea intereselor clienţilor societății în protecţia datelor cu caracter personal (având experienţă în implementarea GDPR).

Doamna, Szatmari-Filip Ana Carmen, partener în cadrul societății de avocați  Szatmari-Filip, Roșu din Cluj-Napoca, este membru al Baroului Cluj din cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România din anul 2017. 

Axându-se în special pe consultanţă juridică doamna avocat Szatmari-Filip Ana Carmen asistă clienții societății în domeniul dreptului Comercial și Fiscal, asistând clienții și în cadrul procedurilor privind recuperările de creanțe fiind specializată în recuperări de debite şi executări silite. și încheierea contractelor juridice specifice.

Doamna avocat Szatmari-Filip Ana Carmen este activă și în protejarea intereselor clienţilor pe calea contenciosului administrativ, și a cauzelor privind Dreptul civil.

Perseverenţa, perfecţionismul și devotamentul față de client au ajutat-o să îşi clădească fundamentul unei bune reputaţii, bucurându-se de numeroase realizări profesionale, de-a lungul timpului.

Roşu Vlad, este avocat partener în cadrul societății de avocați Szatmari-Filip, Roșu, fiind unul dintre avocaţii care se folosește de inventivitatea sa și de abilitățile juridice acumulate în anii de practica pentru a reprezenta cu succes interesele clienților săi. 

Roșu Vlad oferă consultanţă juridică în materii precum dreptul comercial şi dreptul societar, dreptul familiei și dreptul penal, rămânând în același timp în actualitate cu modificările legislative care-i vizează pe clienții săi.

Totodată, domnul Roşu Vlad pledează ca avocat litigant în materii precum dreptul familiei, dreptul penal, dreptul civil, dreptul comercial sau dreptul contravenţional,  oferind consultanţă şi asistenţă juridică victimelor violenţei domestice rămânând atent la aspectele personale şi emoţionale pe care astfel de cauze le impun.

Studii

Dl Avocat Roșu Vlad, este membru al Baroului Cluj din cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România din anul 2016, fiind absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir precum şi al Masterului de Ştiinţe Penale şi Criminalistică din cadrul aceleiași facultăți.

Szatmari-Filip Cornel Vladimir, este Avocat Cordonator în cadrul societăţii Szatmari-Filip, Roșu din Cluj-Napoca. 

Având o experiență de peste 10 ani în domeniul juridic contribuie la imaginea societăţii de avocatură, concentrându-și activitatea sa profesională, în domeniile de drept care l-au consacrat.

Activitatea sa, se concretizează prin asistarea clienților societății de avocați din Cluj-Napoca, în domeniile:

Proprietăte Intelectuală fiind specializat în protecția mărcilor înregistrate, asistând clienții societății în cadrul procedurilor administrative de înregistrare a marcilor și mai ales în cadrul litigiilor având ca obiect mărcile înregistrate.

Protecția Drepturilor de Autor, asistă clienții societăți în redactarea și perfectarea contractelor de Drepturi de Autor oferind consultanţă şi asistenţă juridică autorilor, interpreţilor, editorilor, caselor de producţie audio şi cinematografică, caselor de discuri, agenţiilor de publicitate şi producătorilor de software, ca avocat specializat în drepturi de autor.

Drept penal şi drept procesual penal, reprezintă persoane fizice sau juridice în faţa organelor de urmărire penală şi a instanţelor de judecată, atât în ceea ce priveşte infracţiunile prevăzute în partea specială a Codului Penal, cât şi a celor prevăzute în legislaţia penală specială.

Totodată, domnul avocat Szatmari-Filip Cornel Vladimir asistă clienţii în vederea recuperării prejudiciilor suferite, prin intermediul instituţiei daunelor reparatorii, reuşind să transforme acordarea daunelor morale şi materiale într-un punct forte, aceasta concretizându-se prin numărul mare de clienţi asistaţi cu success.

Studii

Dl. Szatmari-Filip Cornel Vladimir, este avocat membru al Baroului Cluj – Uniunea Naţională a Barourilor din România din anul 2009, fiind licenţiat al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir Bucureşti.

Limbi Straine vorbite- engleza, franceza, italiana.