Despăgubiri accidente vătămări corporale și despăgubiri accidente rutiere – servicii complete și profesioniste

Accidentele rutiere pot avea loc fără ca dumneavoastră să fiți vinovat și vă pot provoca leziuni minore sau care să vă pună viața în pericol. Atunci când sunteți victima unui astfel de eveniment, puteți obține despăgubiri accidente pentru vătămări corporale sau despăgubiri accidente rutiere.

Echipa noastră de avocați vă poate ajuta să treceți mai ușor peste acest incident și să vă recuperați daunele morale sau materiale. În orice fel de situație vă aflați, apelați la avocații noștri specializați din Cluj, pentru a beneficia de aceste despăgubiri pentru accidente rutiere/ despăgubiri accidente vătămări corporale.

De ce să apelați la compania noastră pentru despăgubiri accidente vătămări corporale

În momentul în care sunteți implicat dumneavoastră sau o persoană din familie într-un accident și ați suferit răni fără să fi avut vreo vină, aveți posibilitatea să cereți despăgubiri pentru accidente vătămări corporale sau despăgubiri pentru accidente rutiere. Cabinetul nostru de avocatură din Cluj-Napoca vă stă la dispoziție și vă oferă soluții eficiente pentru a obține o compensare de la șoferul vinovat:

  • Putem obține despăgubiri accidente vătămări corporale care să aducă o îmbunătățire stării fizice în care vă aflați;
  • Recuperăm toate daunele financiare produse în urma accidentului rutier;
  • Putem ține legătura cu asiguratorul și clarifica situația cu ușurință;
  • Efectuăm chiar și expertize prin care să dovedim pagubele suferite (medicamente, îngrijiri medicale, spitalizare etc);
  • Echipa noastră de avocați specializați în recuperarea pagubelor vă garantează  soluționarea favorabilă a tuturor evenimentelor rutiere în care sunteți implicați fără să fiți vinovați;
  • Formulăm cereri de constituire de parte civilă în procesele penale sau acţiuni în răspundere civilă delictuală în cauzele civile;
  • Totodată, formulăm cereri de plată voluntară şi încercăm să obţinem justa compensare a clienţilor chiar şi prin tranzacţii încheiate cu societăţile de asigurări;
Despăgubiri accidente vătămări corporale și despăgubiri accidente rutiere

În plus putem oferim și următoarele servicii:

  • Asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată;
  • Oferim consultanță juridică pe durata întregului proces pentru despăgubiri accidente vătămări corporale sau despăgubiri accidente rutiere.

Ați fost implicați într-un accident rutier în urma căruia aveți leziuni fizice? Vedeți ce despăgubiri pentru vătămări corporale puteți obține!

Ce puteți cere pentru despăgubiri accidente cu vătămări corporale

Dacă ați avut un accident rutier și doriți să obțineți despăgubiri pentru accidente vătămări corporale/despăgubiri accidente rutiere, trebuie să solicitați cu ajutorul unui avocat, daune morale pentru suferința provocată și daune materiale pentru costurile pe care le-ați efectuat în urma accidentului produs. Astfel, dacă ați fost grav rănit, puteți obține bani pentru spitalizare, medicamente, îngrijiri medicale la domiciliu și alte bunuri care sunt necesare pentru vindecarea dumneavoastră.

Procesul de obținere despăgubiri accidente pentru vătămări corporale nu este complex, ci trebuie doar să le solicitați printr-o acțiune civilă, nefiind necesar să faceți și plângere la Poliție. Acest lucru este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice, putând solicita daune chiar și de la o societate comercială. Termenul pe care îl aveți la dispoziție pentru a face o solicitare de despăgubiri accidente vătămări corporale este de până la maxim 3 ani de la data finalizării cercetării penale a vinovatului.

Cine poate cere despăgubiri pentru accidente cu vătămări corporale

 

Orice persoană care a fost implicată nevinovat într-un accident rutier și a suferit leziuni minore sau grave poate solicita despăgubiri pentru accidente cu vătămări corporale. Un aspect important în acest caz este că dreptul la despăgubire îl are doar persoana vătămată, nu și membrii familiei acesteia.

Însă, dacă în urma accidentului persoana vătămată a decedat, dreptul la despăgubire îl au părinții, copiii, frații, surorile, bunicii, soția/iubita, soțul/iubitul, rudele de primul grad sau orice persoană care poate dovedi că a avut pierderi esențiale în urma acestui eveniment.

Cum obții despăgubiri pentru accidente rutiere

Modalitatea prin care poți obține despăgubiri pentru accidente rutiere cu vătămări corporale se poate realiza în două moduri: în instanță sau prin negocierea directă cu vinovatul. Dacă nu se poate ajunge la un punct comun cu făptașul, atunci trebuie să acționați în instanță și să cereți despăgubiri de la acesta. Termenul de recuperare a prejudiciilor poate fi de câteva luni de zile sau chiar mai mult de un an.

Însă, dacă persoana vinovată și-a recunoscut greșeala și este conștientă de suferințele provocate, despăgubirile pentru accidente rutiere cu vătămări corporale pot fi obținute chiar într-o singură zi. Echipa noastră de avocați vă poate crea o strategie eficientă, într-un termen scurt, pentru a vă recupera toate pagubele și a primi suma potrivită care să vă acopere cheltuielile. Totodată, avocații noștri vă pot ajuta și cu efectuarea unei expertize prin care să demonstrați evaluarea tuturor pagubelor suferite.

Negocierea este un element foarte important în aceste cazuri și este esențial să aveți oameni specializați care să facă acest lucru pentru a vă obține drepturile. Dacă aceasta nu este atent făcută, făptuitorul poate apela chiar el la negociere și vă poate oferi mai puțin decât ați cerut. Apelați la oamenii potriviți pentru despăgubiri accidente cu vătămări corporale!

Ați fost implicați într-un accident rutier în urma căruia aveți leziuni fizice? Vedeți ce despăgubiri pentru vătămări corporale puteți obține!

În cadrul societății noastre, există un departament specializat în obținerea de despăgubiri accidente rutiere.

Obţinerea de despăgubiri în cazul unor accidente rutiere este cel mai just lucru de care poate beneficia victima unui astfel de incident. Este de notorietate faptul că accidentele rutiere produse în România cauzează prejudicii enorme. În funcţie de gravitatea accidentului, aceste prejudicii pot fi atât fizice, cât şi materiale, iar victimele sau urmaşii acestora sunt persoanele afectate. Suferinţele victimelor accidentelor rutiere nu pot fi cuantificate cu adevărat. Cu toate acestea, victimele pot obţine o compensaţie pecuniară care să le aducă o oarecare împăcare.

Persoanele care au fost victime ale accidentelor rutiere au dreptul de a-şi recupera prejudiciile cauzate prin accident. Fie că vorbim de prejudicii fizice, materiale sau morale, victimele au dreptul la despăgubiri în urma accidentelor rutiere.

Despăgubiri accidente vătămări corporale și despăgubiri accidente rutiere

Asistare și reprezentanță pentru accidentele rutiere

Echipa noastră oferă consultanţă, dar şi asistare şi reprezentare a victimelor accidentelor rutiere, în vederea obținerii despăgubirilor din partea Societăților de Asigurare.

În cazul în care ați fost victima unui accident rutier, avocații societății noastre vor facilita pentru dumneavoastră posibilitatea obținerii cele mai mari despăgubiri pe care polița de asigurare de Răspundere Civilă Auto (RCA) le prevede. Fie că este vorba de prejudiciul material sau prejudiciul moral, aveţi dreptul la o justă compensare.

În cazuri speciale există posibilitatea să obțineți despăgubiri chiar fără a ajunge la un litigiu în instanță, printr-o negociere directă cu societatea de asigurări.

Despăgubirile pe care le obțineți fiind asistați de un avocat specializat vor fi mai mari decât cele pe care le puteți obține singuri, fără o asistență juridică calificată.

Toate cheltuielile ocazionate în cadrul procedurilor, vor fi achitate de către societatea de asigurări pe lângă daunele materiale și morale acordate către dumneavoastră.

Despăgubiri accidente vătămări corporale și despăgubiri accidente rutiere3 (1)

Ce sume poți obține de pe urma despăgubirii accidentelor rutiere cu vătămări corporale

 

Despăgubirile accidentelor rutiere cu vătămări corporale diferă de la caz la caz, în funcție de gravitatea accidentului și de leziunile suferite de victime. Vă putem oferi consultanță în ceea ce privește suma despăgubirilor pe care o puteți obține pentru îngrijirea medicală necesară refacerii în urma accidentului rutier care diferă de la caz la caz.

Ați fost implicați într-un accident rutier în urma căruia aveți leziuni fizice? Vedeți ce despăgubiri pentru vătămări corporale puteți obține!

Avocat despăgubiri accidente - echipă profesionistă și de încredere

Cabinetul nostru de avocatură lucrează doar cu avocați specializați în despăgubiri accidente, care se dedică pentru fiecare caz pe care îl preiau și analizează cu atenție situațiile pe care clienții le întâmpină. Oferim servicii de natură juridică atât persoanelor fizice, cât și celor juridice pentru domenii precum: drept penal, dreptul muncii, dreptul familiei, drept civil, drept societar, drept administrativ și fiscal, și drept de proprietate intelectuală.

Un avocat pentru despăgubiri accidente vă poate asista și reprezenta în fața instanțelor de judecată cu profesionalism, asigurându-vă că veți finaliza procesele cu succes. Atunci când veți păși pragul cabinetului nostru, veți fi întâmpinați de o adevărată familie, formată din trei avocați și un colaborator, care vă vor oferi sprijinul de care aveți nevoie pentru despăgubiri accidente cu vătămări corporale.

Szatmari-Filip-Cornel-Vladimir 1

Szatmari-Filip Cornel Vladimir, avocat coordonator de meserie, deține o experiență în domeniul juridic de peste 10 ani și se concentrează în mod deosebit pe asistarea clienților în domenii precum: proprietate intelectuală, protecția drepturilor de autor, drept penal și drept procesual penal.

Domnul avocat contribuie la imaginea societății de avocatură prin profesionalismul de care dă dovadă și implicarea constantă în rezolvarea problemelor clienților.Totodată, dacă aveți nevoie de despăgubiri accidente vătămări corporale sau despăgubiri accidente rutier, domnul avocat este persoana potrivită care vă poate ajuta în orice clipă. Vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0745 667 052 sau pe adresa de e-mail szf@clujlaw.ro.

Szatmari-Filip-Ana-Carmen 1

Atunci când aveți nevoie de consultanță juridică pentru recuperarea creanțelor sau probleme legate de dreptul muncii, doamna avocat Szatmari-Filip Ana Carmen vă va îndruma astfel încât să puteți ajunge la rezultatul dorit.

Dedicarea, comunicarea directă și evaluarea cu atenție maximă a problemelor clienților noștri au contribuit la construirea unei relații bazate pe încredere și respect cu aceștia, pentru ca la final satisfacția să fie simțită de ambele părți. Oricând aveți nevoie de o persoană specializată în drept civil și administrativ, o puteți contacta la 0744 614 535.

Roșu-Vlad 1

Problemele familiale și comerciale pot fi rezolvare cu ușurință de domnul avocat partener Roșu Vlad, care oferă consultanță juridică în domenii precum dreptul comercial, dreptul societar, dreptul familiei și dreptul penal.

Abilitățile juridice pe care le-a dobândit domnul avocat în anii de practică l-au ajutat să apere cu succes interesele clienților săi în procese de divorț, procese cu colaboratori etc. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să-l contactați la numărul de telefon 0752 229 086.

Raluca-Părăuan 1

Iloaie Raluca Paula este avocat colaborat al societății Szatmari-Filip, Roșu din Cluj-Napoca și are experiență în protejarea datelor cu caracter personal și implementarea politicelor GDPR.

Doamna avocat vine astfel în sprijinul clienților care se confruntă cu furt de date personale cum sunt numărul de telefon sau adresa de e-mail, dar și a celor care doresc să cunoască legislația în privința implementării GDPR în mediul online. Fiți la curent cu legile și contactați-ne la numărul de telefon 0757 592 380.

Solicitați serviciile unui avocat pentru despăgubiri accidente soldate cu vătămări corporale atunci când sunteți victima unui accident rutier!

Apelați la avocați specializați pentru despăgubiri accidente soldate cu vătămări corporale!

Contactați-ne oricând aveți nevoie de o echipă profesionistă și promptă pentru a obține despăgubiri pentru accidente cu vătămări corporale sau despăgubiri accidente rutiere! Vom face tot posibilul să recuperăm daunele provocate și suma să fie corectă pentru suferința avută. 

Ne puteți găsi la numărul de telefon 0745 667 052 sau ne puteți scrie mai multe detalii despre cazul pe care-l întâmpinați pe formularul de contact. Alături de avocații de la societatea Szatmari-Filip, Roșu veți putea rezolva orice problemă de natură juridică, chiar și despăgubiri accidente vătămări corporale/despăgubiri accidente rutiere!

Îți oferim soluția la problemele tale

Doamna, Părăuan Raluca Paula, este membru al Baroului Cluj – Uniunea Naţională a Barourilor din România din anul 2019, fiind licenţiată a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai.. 

Doamna avocat Raluca Părăuan asistă clienții societății în domeniul dreptului Civil si a dreptului Penal, fiind activă și în reprezentarea intereselor clienţilor societății în protecţia datelor cu caracter personal (având experienţă în implementarea GDPR).

Doamna, Szatmari-Filip Ana Carmen, partener în cadrul societății de avocați  Szatmari-Filip, Roșu din Cluj-Napoca, este membru al Baroului Cluj din cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România din anul 2017. 

Axându-se în special pe consultanţă juridică doamna avocat Szatmari-Filip Ana Carmen asistă clienții societății în domeniul dreptului Comercial și Fiscal, asistând clienții și în cadrul procedurilor privind recuperările de creanțe fiind specializată în recuperări de debite şi executări silite. și încheierea contractelor juridice specifice.

Doamna avocat Szatmari-Filip Ana Carmen este activă și în protejarea intereselor clienţilor pe calea contenciosului administrativ, și a cauzelor privind Dreptul civil.

Perseverenţa, perfecţionismul și devotamentul față de client au ajutat-o să îşi clădească fundamentul unei bune reputaţii, bucurându-se de numeroase realizări profesionale, de-a lungul timpului.

Roşu Vlad, este avocat partener în cadrul societății de avocați Szatmari-Filip, Roșu, fiind unul dintre avocaţii care se folosește de inventivitatea sa și de abilitățile juridice acumulate în anii de practica pentru a reprezenta cu succes interesele clienților săi. 

Roșu Vlad oferă consultanţă juridică în materii precum dreptul comercial şi dreptul societar, dreptul familiei și dreptul penal, rămânând în același timp în actualitate cu modificările legislative care-i vizează pe clienții săi.

Totodată, domnul Roşu Vlad pledează ca avocat litigant în materii precum dreptul familiei, dreptul penal, dreptul civil, dreptul comercial sau dreptul contravenţional,  oferind consultanţă şi asistenţă juridică victimelor violenţei domestice rămânând atent la aspectele personale şi emoţionale pe care astfel de cauze le impun.

Studii

Dl Avocat Roșu Vlad, este membru al Baroului Cluj din cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România din anul 2016, fiind absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir precum şi al Masterului de Ştiinţe Penale şi Criminalistică din cadrul aceleiași facultăți.

Szatmari-Filip Cornel Vladimir, este Avocat Cordonator în cadrul societăţii Szatmari-Filip, Roșu din Cluj-Napoca. 

Având o experiență de peste 10 ani în domeniul juridic contribuie la imaginea societăţii de avocatură, concentrându-și activitatea sa profesională, în domeniile de drept care l-au consacrat.

Activitatea sa, se concretizează prin asistarea clienților societății de avocați din Cluj-Napoca, în domeniile:

Proprietăte Intelectuală fiind specializat în protecția mărcilor înregistrate, asistând clienții societății în cadrul procedurilor administrative de înregistrare a marcilor și mai ales în cadrul litigiilor având ca obiect mărcile înregistrate.

Protecția Drepturilor de Autor, asistă clienții societăți în redactarea și perfectarea contractelor de Drepturi de Autor oferind consultanţă şi asistenţă juridică autorilor, interpreţilor, editorilor, caselor de producţie audio şi cinematografică, caselor de discuri, agenţiilor de publicitate şi producătorilor de software, ca avocat specializat în drepturi de autor.

Drept penal şi drept procesual penal, reprezintă persoane fizice sau juridice în faţa organelor de urmărire penală şi a instanţelor de judecată, atât în ceea ce priveşte infracţiunile prevăzute în partea specială a Codului Penal, cât şi a celor prevăzute în legislaţia penală specială.

Totodată, domnul avocat Szatmari-Filip Cornel Vladimir asistă clienţii în vederea recuperării prejudiciilor suferite, prin intermediul instituţiei daunelor reparatorii, reuşind să transforme acordarea daunelor morale şi materiale într-un punct forte, aceasta concretizându-se prin numărul mare de clienţi asistaţi cu success.

Studii

Dl. Szatmari-Filip Cornel Vladimir, este avocat membru al Baroului Cluj – Uniunea Naţională a Barourilor din România din anul 2009, fiind licenţiat al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir Bucureşti.

Limbi Straine vorbite- engleza, franceza, italiana.