Urmărire Penală - Asistare și Reprezentare

Expertiza echipei noastre de avocați din Cluj-Napoca se concretizează prin asistarea şi reprezentarea clienților noștri în faza de urmărire penală

               Faza de urmărire penală este acea etapă a procesului penal în care organele de cercetare penală strâng probele necesare pentru dovedirea existenţei infracţiunii. De asemenea, în această fază se identifică persoanele care au comis infracţiunea şi se strâng probe pentru a se constatata dacă este sau nu necesară trimiterea în judecată.

               Recomandăm angajarea unui avocat în această fază procesuală, fie că sunteţi suspect, inculpat sau persoană vătămată.Echipa noastră asistă clienţiiîn faţa organelor de cercetare penală indiferent de obiectul cauzei sau de calitatea clientului. 

              Avocaţii societăţii noastre asistă clienţii în faza de urmărire penală, în faţa organelor de cercetare penală: poliţie, parchete de pe langă Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel, DNA,  sau DIICOT.    

               În ceea ce priveşte actele redactate în numele clienţilor noştri, formulăm: plângeri penale, cereri de constituire de parte civilă, cereri de asistare şi prezenţă la administrarea probelor, depunem poziţii procesuale şi asistăm la orice act de urmărire penală întreprins în dosarele pe care le gestionăm. Pregătim clienţii pentru audieri şi stabilim împreună cu aceştia strategia cea mai bună.

                Avocații noștri însoțesc clienţii la audieri în faţa organelor de cercetare penală, iniţiem acorduri de recunoaştere a vinovăţiei şi utilizăm mijloace juridice pentru a obţine cele mai avantajoase rezultate pentru clienţi.

               Oferim conultanţă cu privire la infracţiuni de corupţie, infracţiuni de evaziune fiscală, infracţiuni referitoare la traficul şi consumul de droguri, fără a ne limita doar la acestea.          

               Puteţi apela la serviciile echipei noastre în absolut orice implică materia dreptului penal, atât pentru asistare şi reprezentare cât şi pentru consultanţă sau redactarea unui act specific dreptului penal. Indiferent de soluţia pronunţată în faza de urmărire penală, echipa noastră vă stă la dispoziţie şi în faza de judecată a procesului penal.

Îți oferim soluția la problemele tale

Doamna, Părăuan Raluca Paula, este membru al Baroului Cluj – Uniunea Naţională a Barourilor din România din anul 2019, fiind licenţiată a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai.. 

Doamna avocat Raluca Părăuan asistă clienții societății în domeniul dreptului Civil si a dreptului Penal, fiind activă și în reprezentarea intereselor clienţilor societății în protecţia datelor cu caracter personal (având experienţă în implementarea GDPR).

Doamna, Szatmari-Filip Ana Carmen, partener în cadrul societății de avocați  Szatmari-Filip, Roșu din Cluj-Napoca, este membru al Baroului Cluj din cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România din anul 2017. 

Axându-se în special pe consultanţă juridică doamna avocat Szatmari-Filip Ana Carmen asistă clienții societății în domeniul dreptului Comercial și Fiscal, asistând clienții și în cadrul procedurilor privind recuperările de creanțe fiind specializată în recuperări de debite şi executări silite. și încheierea contractelor juridice specifice.

Doamna avocat Szatmari-Filip Ana Carmen este activă și în protejarea intereselor clienţilor pe calea contenciosului administrativ, și a cauzelor privind Dreptul civil.

Perseverenţa, perfecţionismul și devotamentul față de client au ajutat-o să îşi clădească fundamentul unei bune reputaţii, bucurându-se de numeroase realizări profesionale, de-a lungul timpului.

Roşu Vlad, este avocat partener în cadrul societății de avocați Szatmari-Filip, Roșu, fiind unul dintre avocaţii care se folosește de inventivitatea sa și de abilitățile juridice acumulate în anii de practica pentru a reprezenta cu succes interesele clienților săi. 

Roșu Vlad oferă consultanţă juridică în materii precum dreptul comercial şi dreptul societar, dreptul familiei și dreptul penal, rămânând în același timp în actualitate cu modificările legislative care-i vizează pe clienții săi.

Totodată, domnul Roşu Vlad pledează ca avocat litigant în materii precum dreptul familiei, dreptul penal, dreptul civil, dreptul comercial sau dreptul contravenţional,  oferind consultanţă şi asistenţă juridică victimelor violenţei domestice rămânând atent la aspectele personale şi emoţionale pe care astfel de cauze le impun.

Studii

Dl Avocat Roșu Vlad, este membru al Baroului Cluj din cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România din anul 2016, fiind absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir precum şi al Masterului de Ştiinţe Penale şi Criminalistică din cadrul aceleiași facultăți.

Szatmari-Filip Cornel Vladimir, este Avocat Cordonator în cadrul societăţii Szatmari-Filip, Roșu din Cluj-Napoca. 

Având o experiență de peste 10 ani în domeniul juridic contribuie la imaginea societăţii de avocatură, concentrându-și activitatea sa profesională, în domeniile de drept care l-au consacrat.

Activitatea sa, se concretizează prin asistarea clienților societății de avocați din Cluj-Napoca, în domeniile:

Proprietăte Intelectuală fiind specializat în protecția mărcilor înregistrate, asistând clienții societății în cadrul procedurilor administrative de înregistrare a marcilor și mai ales în cadrul litigiilor având ca obiect mărcile înregistrate.

Protecția Drepturilor de Autor, asistă clienții societăți în redactarea și perfectarea contractelor de Drepturi de Autor oferind consultanţă şi asistenţă juridică autorilor, interpreţilor, editorilor, caselor de producţie audio şi cinematografică, caselor de discuri, agenţiilor de publicitate şi producătorilor de software, ca avocat specializat în drepturi de autor.

Drept penal şi drept procesual penal, reprezintă persoane fizice sau juridice în faţa organelor de urmărire penală şi a instanţelor de judecată, atât în ceea ce priveşte infracţiunile prevăzute în partea specială a Codului Penal, cât şi a celor prevăzute în legislaţia penală specială.

Totodată, domnul avocat Szatmari-Filip Cornel Vladimir asistă clienţii în vederea recuperării prejudiciilor suferite, prin intermediul instituţiei daunelor reparatorii, reuşind să transforme acordarea daunelor morale şi materiale într-un punct forte, aceasta concretizându-se prin numărul mare de clienţi asistaţi cu success.

Studii

Dl. Szatmari-Filip Cornel Vladimir, este avocat membru al Baroului Cluj – Uniunea Naţională a Barourilor din România din anul 2009, fiind licenţiat al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir Bucureşti.

Limbi Straine vorbite- engleza, franceza, italiana.